Вівторок, 18.12.2018, 23:20
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Теофіпольський ПАПЛ"

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Методична робота

Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання по професії «Кухар; кондитер».

Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання по професії «Кухар; кондитер».

В нашій МК 9 членів з них 3 викладачі і 6 майстрів виробничого навчання, які працюють над такими методичними темами:

  1. Приготування страв і гарнірів (Чухрай Н.С.)
  2. Приготування соусів (Репецька Т.В.)
  3. Приготування страв з риби та морських продуктів (Дем’янюк М.В)
  4. Приготування круп’яних, бобових і макароних виробів (Тищук Л.М.)
  5. Приготування солодких страв та напоїв (Присяжнюк І.В.)
  6. Методичний посібник по кондитерській справі.
  7. Методична розробка «Холодні страви та закуски» (Вашунь Н.В.)
  8. Методичний посібник з галузевої економіки з регіональним компонентом «Збірник задач для кухарів з урахуванням регіонального компоненту» (Шалай Т.А.)
  9. Методична розробка «Тренінг на уроках охорони праці»
  10. Інноваційні методи викладання теоретичного та виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер».
Категорія: Методична робота | Додав: Ksenija (12.10.2015)
Переглядів: 241 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Екологічна освіта

 

 

 

Безпека громадян

 

 

 

Пошук
Друзі сайту